Casal Setmana Santa

Aquesta Setmana Santa, oferim a tots els nens i nens que vulguin aprofitar els 4 dies sense classe per fer activitat física, jocs, moure’s i passar-s’ho d’allò més bé amb companys i companyes.
Les activitats són de 9:00h a 13:30h i tindran lloc a les instal·lacions del CEM Sagnier, a excepció de la sortida en bici, que es realitzarà cap al camí de la platja.
*Tenim servei acollida de 8h a 9h

Oferim dues opcions:
a) Casal Multiesportiu per a nens/es de entre 4 a 16 anys, on realitzaran activitats com: jocs recreatius, esports individuals i col·lectius, tallers, jocs d’aigua i natació a la piscina i una sortida en bici cap al camí de la platja. Les sessions es realitzaran dintre de les instal·lacions menys la de ciclisme.
b) Casal de Tecnificació va dirigit a nens /es de entre 12-14 anys, on l’objectiu és aprendre i perfeccionar les tres disciplines que comporta el triatló (natació, córrer i bici). Les sessions es realitzaran dintre de les instal·lacions menys la de ciclisme. Durant les sessions, el tècnic corregirà la tècnica, facilitarà exercicis d’aprenentatge per aprendre el màxim; sense deixar de banda els jocs en equip de caire lúdic.
*Per tal de poder-se realitzar la tecnificació, ha d’haver un número mínim de 8 nens inscrits en aquesta modalitat.

El preu de l’activitat es:
Casal multiesportiu i tecnificació:
– Socis: 40€
– No socis: 55€
(-10% Germans)
– Acollida: 2€/nen i dia

Tots els nens que vulguin provar-ho han de omplir el full d’inscripció ( descarregant-se els documents adjunts a continuació dels drets d’imatge i l’autorització a les sortides de bici), realitzar el pagament i enviar el comprovant de pagament a la direcció de e-mail: escola@prattriatlo.com

Per a qualsevol dubte:
615222564 Ester Monfort, Coordinadora
escola@prattriatlo.com

INSCRIPCIÓ WEB
Formulario d’inscripció

AUTORITZACIÓ SORTIDES EN BICI
Formulari

AUTORITZACIÓ DRETS D’IMATGE
Formulari