Benvinguts a Mucha Masia!

Mucha Masia Hostel Rural Urbà està situada al Prat de Llobregat a escassos 15 minuts del centre de Barcelona i de l’aeroport de Barcelona. Estem envoltats d’un entorn natural meravellós com és el Delta del Llobregat i el Parc Agrari del Llobregat.Triem un lloc únic, una de les poques masies (casa tradicional catalana) que es conserva en el nucli antic del Prat. Creiem que pocs llocs a Barcelona poden proporcionar tant per tan poc, i notaràs la història d’unes parets amb més de dos segles d’antiguitat.


El nostre hostel compta amb habitacions compartides i privades.
En qualitat de compartides hi ha 22 llits disponibles (3 habitacions 8, 8,6) , quant a les privades tenim 3 habitacions de 2 o fins i tot 3 persones. A més d’aquestes tenim munts d’espais comuns, una fantàstica terrassa exterior en la qual poder relaxar-se, una cuina que ens ofereix l’opció de no haver de menjar fora o un saló interior amb televisió i xemeneia són alguns d’ells.

Tenim rentadora i assecadora en cas de necessitar-se i altres serveis com a màquina de cafè i te , esmorzars, wifi, lloguer de bicicletes, venda de begudes o tours turístics per descobrir tant El Prat del Llobregat com la ciutat de Barcelona. Recordar que el hostel aquesta habilitat per a persones amb mobilitat reduïda, comptant amb una habitació privada i bany habilitat així com l’accés a totes les estades de la masia en la planta baixa.

Mas información en su web: 
https://muchamasia.com/es/

o reserva directamente:

https://engine.lobbypms.com/mucha-masia-hostel

 

Expliquem a més amb altres opcions:
– Si s’omplís es podria tancar la casa per a la gent que vas agafar a l’esdeveniment. Serien 28 places per un total de 686€.
– Si no s’omplís la casa però sí alguna de les habitacions compartides també es podria tancar solament per a la gent de l’esdeveniment.
– Si parlem d’una de les habitacions de 8 places es quedaria en 136€, mentre que si fos la de 6 places serien 102€.

Els nostres clients destaquen de nosaltres el bon ambient que el Staff facilita, sempre disposats a ajudar en el que es necessiti o a tenir fins i tot una agradable xerrada, la proximitat i bona comunicació tant amb l’aeroport com amb el centre de la ciutat i altres pobles del baix llobregat, (Castelldefels, Sant Boi, Viladecans…), la comoditat de les nostres instal·lacions i serveis i que aquí se senten com a casa.

La nostra filosofia principal és oferir el millor servei possible als nostres clients i intentar aconseguir la interacció del client amb el local i viceversa , per aconseguir-ho comptem amb un staff jove i amable i desenvolupem diferents activitats en nostra magnifica terrassa les quals són obertes al poble.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad