Benvinguts a Mucha Masia!

Mucha Masia Hostel Rural Urbà està situada al Prat de Llobregat a escassos 15 minuts del centre de Barcelona i de l’aeroport de Barcelona. Estem envoltats d’un entorn natural meravellós com és el Delta del Llobregat i el Parc Agrari del Llobregat.Triem un lloc únic, una de les poques masies (casa tradicional catalana) que es conserva en el nucli antic del Prat. Creiem que pocs llocs a Barcelona poden proporcionar tant per tan poc, i notaràs la història d’unes parets amb més de dos segles d’antiguitat.

El nostre hostel compta amb habitacions compartides i privades. En qualitat de compartides hi ha 22 llits disponibles (3 habitacions 8, 8,6) , quant a les privades tenim 3 habitacions de 2 o fins i tot 3 persones. A més d’aquestes tenim munts d’espais comuns, una fantàstica terrassa exterior en la qual poder relaxar-se, una cuina que ens ofereix l’opció de no haver de menjar fora o un saló interior amb televisió i xemeneia són alguns d’ells.

Tenim rentadora i assecadora en cas de necessitar-se i altres serveis com a màquina de cafè i te , esmorzars, wifi, lloguer de bicicletes, venda de begudes o tours turístics per descobrir tant El Prat del Llobregat com la ciutat de Barcelona. Recordar que el hostel aquesta habilitat per a persones amb mobilitat reduïda, comptant amb una habitació privada i bany habilitat així com l’accés a totes les estades de la masia en la planta baixa.

Els preus del nostre Hostel serien els següents:
– Llit en habitació compartida: 17€ + taxa turística (0,50€ per persona i nit).
– Habitació privada: 78€ + taxa turística (0,50€ per persona i nit)

Expliquem a més amb altres opcions:
– Si s’omplís es podria tancar la casa per a la gent que vas agafar a l’esdeveniment. Serien 28 places per un total de 686€.
– Si no s’omplís la casa però sí alguna de les habitacions compartides també es podria tancar solament per a la gent de l’esdeveniment.
– Si parlem d’una de les habitacions de 8 places es quedaria en 136€, mentre que si fos la de 6 places serien 102€.

Els nostres clients destaquen de nosaltres el bon ambient que el Staff facilita, sempre disposats a ajudar en el que es necessiti o a tenir fins i tot una agradable xerrada, la proximitat i bona comunicació tant amb l’aeroport com amb el centre de la ciutat i altres pobles del baix llobregat, (Castelldefels, Sant Boi, Viladecans…), la comoditat de les nostres instal·lacions i serveis i que aquí se senten com a casa.

La nostra filosofia principal és oferir el millor servei possible als nostres clients i intentar aconseguir la interacció del client amb el local i viceversa , per aconseguir-ho comptem amb un staff jove i amable i desenvolupem diferents activitats en nostra magnifica terrassa les quals són obertes al poble.