Escola Prat Triatló

Escola homologada per les federacions catalana i espanyola de triatló. Competint en la primera divisió de la lliga nacional de talents organitzada per la FETRI.

Si vius en qualsevol lloc del Baix Llobregat i t’agrada practicar el triatló, Prat Triatlo 1994 és el club més veterà de tota la comarca, amb una reconeguda trajectòria d’entrenaments i resultats.

Tenim el millor i més gran grup d’entrenament, a càrrec d’entrenadors professionals, amb un programa de desenvolupament a llarg termini, amb especial èmfasi en la tècnica de les 3 disciplines que engloben el nostre esport.

A la nostra escola podràs aprendre a desenvolupar tot el teu potencial en un entorn relaxat i d’alta qualificació personal i tècnica.

Des dels més petits (PREBENJAMÍ, nascuts el 2017), fins als més grans (JUVENIL, nascuts el 2006). Des del nivell més baix, fins al més alt, a través d’un programa a llarg termini adaptat a l’edat i nivell dels nostres petits gladiadors.

A l’Escola tindràs cada setmana sessions dirigides de natació, bicicleta i cursa, sessions de tècnica específiques de triatló, assistència a competicions, tot el necessari perquè els nens creixin i madurin fent el seu esport preferit.

La més àmplia oferta de grups, horaris i nivells de tota la província de Barcelona i Catalunya. La millor oportunitat de practicar triatló per als vostres fills. L’únic equip amb grup d’entrenament permanent pertanyent a la Lliga nacional de talents.

Tant si vols aprendre i començar, com si vols millorar o perfeccionar-te, o si ja estàs en la fase de començar a competir seriosament i obtenir els teus primers resultats, l’escola de Prat Triatlo 1994 és el lloc ideal. El millor ambient esportiu, els millors grups d’entrenament. El Prat, un club amb organització d’esdeveniments propis, amb triatletes en l’elit nacional, declarat millor entitat esportiva del Prat i millor club català.

L’objectiu final de la nostra escola és la formació de talents per a la pràctica i participació esportiva adulta. Per això és imprescindible la participació en competicions i esdeveniments esportius pels petits, per desenvolupar també, igual que la resta, les habilitats competitives bàsiques. Sempre dins d’un entorn raonable i constructiu.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad