Entrenadors

Carlos Carnero

Entrenador de Natació i Triatló, té una llarga trajectòria dins de l’entrenament d’alt rendiment, el qual ens aporta la disciplina necessària per complir els objectius de tots els nostres triatletas de tots els nivells, i seguir aprenent dia a dia.

Mireia García

Especialista en esport d’alt rendiment durant 10 anys, i esportista olímpica amb diverses medalles en el seu palmarès, incloent 2 ors en el Mundial de natació de Tunísia al 2001, és l’entrenadora que s’ha reinventat cap al triatló aconseguint, per exemple un 3r lloc de la general femenina en el Triatló Olímpic de Tarragona de 2017. És la nostra peça clau per transmetre’ns el seu esperit competitiu i motivar-nos per ajudar-nos a millorar progressivament.

 Carlos Carnero Cordero

Innovador en els seus mètodes i els seus entrenaments, entrenador de Triatló per la FETRI, Màster en alt rendiment esportiu, i entrenador Olímpic, és la peça clau que encaixa perfectament en aquest puzle per marcar-nos el ritme en la pista d’atletisme, i els caps de setmana en la bicicleta. És la nostra peça clau a l’hora de completar el nostre equip d’entrenament.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad