Sponsors

Cyclist Lab: A Cyclist Lab entenem el nostre treball com un “Art” sostingut per sòlids coneixements científics. Llegim les característiques del ciclista, per interpretar i compensar de manera sensible les necessitats biomecàniques sobre la bicicleta. Sabedors que l’única solució biomecànica encertada és aquella que el ciclista validi, utilitzem la tecnologia com un suport al criteri biomecánic per trobar solucions personalitzades, sempre centrades en la comunicació amb el ciclista. www.cyclistlab.com

Austral: Austral porta des de 1976 “suant la samarreta” per tal d’oferir als seus clients els millors productes. El valor diferencial d’Austral radica en la seva forma de treballar, braç a braç amb el client, amb l’objectiu d’oferir roba esportiva totalment personalitzada que aporta valor a cada col·lectiu, adaptant-se a les seves necessitats i fent-li partícip de les millores que com a empresa va introduint gracies al seu programa de I+D+I. Tota la producció està íntegrament fabricada en l’àmbit local, on actualment cap altre companyia dedicada al sector tèxtil esportiu i escolar, compta amb l’experiència, infraestructura i mitjans tècnics que posseeix Austral a l’actualitat. El segell de qualitat que avala totes les seves peces de roba converteix a l’empresa en una marca de prestigi i notorietat. http://austral.es/

Eventos y Deporte: Organitzador de diverses carreres entre les quals destaquen la Marató de Muntanya de Viladecans, la Mitja Marató de Viladecans, la 5 Desert Marathon i la Marruecos on bike, entre d’altres.
www.eventosydeporte.es

Aquaman Triatlón: Aquaman es compromet a crear els vestits de neoprè de triatló més excel·lents del món. Aquaman incorpora la tecnologia més avançada, materials de la més alta qualitat, idees revolucionàries, proves rigoroses i dissenys que milloren contínuament per fabricar vestits de triatló premium que són els més còmodes, millor ajustats, menys restrictius i no fatigantes del mercat.
www.aquamantri.com

Zona Bicis: Zona Bicis ofereix un servei de taller especialitzat on reparar la teva bicicleta actual o muntar els components i accessoris de què disposem a la botiga o en catàleg. També realitzen les actualitzacions del software dels grups electrònics de Shimano. Si ho prefereixes, et fan un muntatge personalitzat amb el quadre, el grup i els accessoris que més s’adaptin al teu gust o a les teves necessitats.
www.zonabicis.com

Kids & Us: Kids & Us utilitza una metodologia d’aprenentatge basada en el procés natural d’adquisició de la llengua materna, un procés infalible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani. En Kids & Us volen aprofitar i optimitzar tots aquests mecanismes que s’activen en els primers anys de vida per posar-los al servei de l’aprenentatge d’una segona o tercera llengua.
www.kidsandus.es

Hotel Sallés Ciutat del Prat: L’Hotel Sallés Ciutat del Prat és un establiment de 4 estels situat al Prat de Llobregat a tan sols 1,5 km de l’Aeroport, a 7 km del nou recinte firal de Barcelona i a 15 minuts del centre de Barcelona.
www.hotelciutatdelprat.com

Delta Fisioterapia: Centre de fisioteràpia el qual donarà soport durant aquesta temporada  a l’equip, en tots els tractaments que els Gladiadores del Prat Triatló necessitem, ja sigui rehabilitació, prevenció de lesions, massatges i molt altres serveis.
www.facebook.com/deltafisioterapia2017

Viseo: Caprabo continua apostant per la pràctica de l’esport i per ajudar econòmicament als clubs esportius. Per tant Caprabo es compromet a donar a partir del 4% del que els components de l’equip comprin a les nostres botigues o internet.
https://www.capraboacasa.com/

Viseo: We are digital makers. Optimizar el presente, inventar el futuro. Usamos la tecnología como una gran herramienta de transformación e innovación para hacer más productivo tu negocio.
https://www.viseo.com

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad