Entrenadors

Carlos Carnero

Entrenador de Natació i Triatló, té una llarga trajectòria dins de l’entrenament d’alt rendiment, el qual ens aporta la disciplina necessària per complir els objectius de tots els nostres triatletas de tots els nivells, i seguir aprenent dia a dia.

 

Mireia García

Especialista en esport d’alt rendiment durant 10 anys, i esportista olímpica amb diverses medalles en el seu palmarès, incloent 2 ors en el Mundial de natació de Tunísia al 2001, és l’entrenadora que s’ha reinventat cap al triatló aconseguint, per exemple un 3r lloc de la general femenina en el Triatló Olímpic de Tarragona de 2017. És la nostra peça clau per transmetre’ns el seu esperit competitiu i motivar-nos per ajudar-nos a millorar progressivament.

 

 Carlos Carnero Cordero

Innovador en els seus mètodes i els seus entrenaments, entrenador de Triatló per la FETRI, Màster en alt rendiment esportiu, i entrenador Olímpic, és la peça clau que encaixa perfectament en aquest puzle per marcar-nos el ritme en la pista d’atletisme, i els caps de setmana en la bicicleta. És la nostra peça clau a l’hora de completar el nostre equip d’entrenament.

Ester Monfort

Entrenadora de Triatló per la FETRI, és especialista en natació gràcies a la seva trajectòria esportiva durant 12 temporades com a nedadora del Club Natació Prat, per això té l’experiència com a nedadora i com a entrenadora, i coneix les rutines que han de seguir els nostres triatletas per millorar la seva tècnica de natació de forma progressiva, i fer que cadascun d’ells perfeccionni el seu estil per ser el més eficaços possibles a l’aigua.